seminars_logo

Νιώσε ασφάλεια & άνεση στις στιγμές οικειότητας με το ταίρι σου

18/01/2023

Μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι το απαραίτητο συστατικό για μια ευτυχισμένη σχέση που διαρκεί στο χρόνο.  

Μπορεί μια σχέση να επιβιώσει χωρίς σεξ; Ναί. Το σεξ δεν είναι πάντα απαραίτητο. Αλλά μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιούς, ικανοποιητικής σχέσης. Το πόσο σημαντικό είναι το σεξ μπορεί να διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι το να είσαι σεξουαλικό ζευγάρι είναι απολύτως ζωτικής σημασίας. Άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι άλλοι τύποι οικειότητας και σύνδεσης είναι πιο σημαντικοί. 


Σήμερα, τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν πρέπει να αποτελούν ταμπού, όπως λένε οι ειδικοί σεξολόγοι. Πρώτα απ' όλα να πούμε ότι, τα ερωτικά βοηθήματα υπήρχαν από την αρχαιότητα! Χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα, δεν σημαίνει ότι εσείς ή ο σύντροφός σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Προσθέτουν μόνο λίγη διασκέδαση στην ερωτική ζωή σας.

Πολλά ζευγάρια στη σκέψη και μόνο των ερωτικών βοηθημάτων ντρέπονται. Άλλα πάλι έχουν ολόκληρη συλλογή και τα έχουν κάνει αναπόσπαστο μέρος της σεξουαλικής διαδικασίας. Είτε ανήκετε στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία πρέπει να ξέρετε τι είναι τα sex toys και ποιά είναι τα πρέπει και τα μη στην χρήση τους.  

Τα σεξουαλικά βοηθήµατα προωθούν την καλή σεξουαλική ζωή. Η «εφεύρεση» των σεξουαλικών βοηθηµάτων ήρθε ως αποτέλεσµα της ανάγκης για ικανοποίηση των φαντασιώσεών µας και της αναζήτησης µεγαλύτερης απόλαυσης, αρκεί η χρήση τους να µη ξεπερνάει τα εσκαµµένα (να µην φτάσουμε δηλαδή σε σημείο να εξαρτιόµαστε από αυτά στις ερωτικές µας συνευρέσεις).  Το σεξ πρέπει να γίνεται µε όλους τους τρόπους που εξάπτουν τη φαντασία µας, εφόσον όμως αυτοί δεν τραυµατίζουν σωµατικά ή και ψυχολογικά. Και στην τελική, δοκιμάστε και κρίνετε αργότερα.

Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων κάντε στο ταίρι σας μια έκπληξη που θα κρατήσει το πάθος σας ζωντανό αλλά θα σας προσφέρει και πολλές όμορφες κοινές αναμνήσεις.

Εμείς εδώ στο Ela na Pame ετοιμάσαμε αποκλειστικά για τα ερωτευμένα ζευγάρια, ένα 3ήμερο πακέτο στον πανέμορφο Αγρό 10-12 Φεβρουαρίου.

Ελάτε μαζί μας 10-12 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα οφέλη της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών και πως αυτά επιδρούν θετικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, από τον ειδικό κ. Κώστα Χριστοδουλίδη ιδιοκτήτη του sex shop Love Boutique Cyprus

 Η Adult Love Boutique και το sexshopcyprus.com.cy είναι το νούμερο ένα διαδικτυακό και κατάστημα-μπουτίκ Ερωτικών Ειδών (Sex Shop) στην Κύπρο από το 2006.  


10-12 Φεβρουαρίου 2023

  • Ειδική Προσφορά: €276
  • Πρόγευμα
  • Δείπνο
  • Κουτί με ερωτικά παιχνίδια
  • Καυτά Παιχνίδια και Διαγωνισμούς
  • Ενημέρωση από τον ειδικό κ. Κώστα Χριστοδουλίδη ιδιοκτήτη του sex shop Love Boutique Cyprusγια τα οφέλη της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών και πως αυτά επιδρούν θετικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
  • Χορευτικό Latin Show
  • Διασκέδαση με DJ
  • Δωρεάν μάθημα λάτιν χορού με τους χοροδιδάσκαλους της σχολής DanzAddiction Dance StudioΣταυρο & Έλλη
  • + Εκπλήξεις…

Μην το χάσετε! Περιορισμένος αριθμός δωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις https://elanapame.com/el/item/10-12-febroyarioy-2023-valentines-package-at-rodon-hotel-agros-me-to-elanapame 

Κατηγορίες