seminars_logo

Άνοιξη ίσως η πιο καλή εποχή του χρόνου για εξορμήσεις

Οι ομορφότεροι προορισμοί της άνοιξης μας περιμένουν!

28/02/2023

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που η διάθεσή μας αρχίζει να αλλάζει. Κάποιες μέρες με συννεφιά, κάποιες άλλες με ήλιο, είτε με ζέστη όμως, είτε με δροσιά, τα χειμερινά ρούχα αρχίζουν σιγά σιγά να αποθηκεύονται δίνοντας τη θέση τους στα καλοκαιρινά. 

Οι ημέρες πλέον είναι πιο μεγάλες και το φως του ήλιου μας συντροφεύει για περισσότερη ώρα. Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι η ιδανική για μικρές αποδράσεις. Για μίνι εκδρομές που θα μας βάλουν για καλά στο κλίμα και θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τον χειμώνα που πέρασε. Αν μη τι άλλο, είναι μια περίοδος που οι επιλογές μας είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. 

Η άνοιξη ταιριάζει στα πάντα. Είτε σε ορεινούς προορισμούς, είτε και σε παραθαλάσσιους. Είναι η τέλεια εποχή για να ταξιδέψει κανείς παντού. 

Η φύση αυτή την περίοδο που αναγεννιέται είναι στα καλύτερά της, τόσο ως χρωματική παλέτα όσο και σε σχέση με τις μυρωδιές και τις εικόνες που προσφέρει, οπότε η ύπαιθρος είναι εκεί και σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Εκδρομές, εξερευνήσεις, νέα όμορφα τοπία, καινούριος κόσμος, γνωριμίες και φανταστικές περιπετειώδης βόλτες κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Εκδρομές στους αρχαιολογικούς χώρους, στις καταγάλανες και κρυστάλλινες παραλίες, σε εκκλησίες και εξωκλήσια, σε σπήλαια, σε ιστορικά μνημεία, στα πανέμορφα παραδοσιακά ορεινά χωριά, σε καταπράσινα δάση, σε επιβλητικούς καταρράκτες και σε άλλα αξιόλογα μέρη που η Κύπρος μας είναι διάσπαρτη και υπόσχονται συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές σε εντυπωσιακά γνωστά και άγνωστα μέρη. Και ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να ξεφεύγει κάθε τόσο από την βαβούρα της πόλης, να αναπνέει καθαρό αέρα και να επισκέπτεται μαγευτικές τοποθεσίες;  

Οι ομορφότεροι προορισμοί της άνοιξης μας περιμένουν.

Η ομάδα του Ela na Pame σας εύχεται να έχετε μια υπέροχη άνοιξη γεμάτη με μαγικές στιγμές! 


Κατηγορίες
excursions spring Διακοπές