seminars_logo

Πως περάσαμε στο πρώτο μας οργανωμένο μας πακέτο στο Forest Park

16/02/2021

Στις 19 – 21 Ιουνίου 2020 εξορμήσαμε στις Πλάτρες με το πρώτο μας οργανωμένο πακέτο στο ξενοδοχείο Forest Park.

Ο καιρός ήταν θαυμάσιος, το ξενοδοχείο μας υπέροχο και η παρέα του γκρουπ μας ακόμα καλύτερη!

Αφιχθήκαμε στο ξενοδοχείο το απόγευμα της Παρασκευής και συναντηθήκαμε όλοι στο δείπνο. Η χαρά της αντάμωσης των παλιών μελών του Ομίλου Lavris ήταν μεγάλη, αφού η μικρή ανάπαυλα στην οργάνωση εκδηλώσεων είχε δώσει και την ανάλογη αξία για κάτι που είχαμε, διακόπηκε και είχαμε πεθυμήσει τόσο πολύ. Όσο αφορά τα νέα μέλη που γνωριστήκαμε για πρώτη φορά δεθήκαμε αμέσως.

Το Σαββάτο η ώρα 06:30 το πρωί, οι «κομάντος» του γκρουπ συναντηθήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου για τον πρωϊνό μας περίπατο στις Πλάτρες. Η μυρωδιά του δάσους αλλά και το κελάηδισμα των αηδονιών μας έκανε να νιώσουμε τη μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο “πεινασμένοι” και προγευματίσαμε.

Μετά το πρωϊνό μας μαζευτήκαμε όλοι και αναχωρήσαμε για τον καταρράκτη των Καληδονιών, περπατήσαμε, κουραστήκαμε λίγο, αλλά στο τέλος με το που αντικρύσαμε τον καταρράκτη και διαπιστώσαμε πόσο πολύ άξιζε ο κόπος.

Ο καταρράκτης των Καληδονιών αναμφίβολα είναι ένα μέρος απαράμιλλου φυσικού κάλλους και αξίζει ο κάθε ένας από εμάς να τον επισκεφτεί.  

Στη συνέχεια, οι περισσότεροι από το γκρουπ καθίσαμε για γεύμα στο εστιατόριο «Ψηλό Δέντρο», ενώ κάποιοι άλλοι συνέχισαν την περιδιάβασή τους στο Τροόδος, σε εκκλησίες και μοναστήρια. Το εστιατόριο δεν ήταν μέρος του προγράμματος αλλά έδεσε μια χαρά για όσους το επέλεξαν.

Το βράδυ του Σαββάτου, αφού ξεκουραστήκαμε και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, απολαύσαμε το υπέροχο δείπνο του ξενοδοχείου και διασκεδάσαμε με την ωραία ζωντανή μουσική και τους χορευτές που ήταν παρών.  

Την Κυριακή στις 06:30 «κτύπησε εγερτήριο», αλλά οι περισσότεροι ήταν δικαιολογημένοι απόντες αφού η διασκέδαση του Σαββάτου κράτησε μέχρι αργά. Παρ' όλα αυτά, οι επίλεκτοι πλέον «κομάντος χτυπήσαμε τα ρέστα μας» με ένα πρωϊνό περίπατο σε ανώμαλο δρόμο.

Όπως όλα τα ωραία στη ζωή μας τελειώνουν έτσι και εμείς έπρεπε να αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μέχρι τις 12:00. Ο καθένας πήρε τον δρόμο της επιστροφής…

 Η ζωή είναι ωραία όταν περνάς ωραία, ανυπομονείς για κάτι ωραίο ή έχεις ωραίες αναμνήσεις. Στην 3ήμερη εξόρμησή μας στο ξενοδοχείο Forest Park αναμφίβολα νιώσαμε και τα τρία!

Μπορείτε να δείτε πόσο ωραία περάσαμε και στα πιο κάτω βίντεο. Πατήστε στους συνδέσμους! 

Βίντεο 1 

Βίντεο 2

Βίντεο 3 

Βίντεο 4

Βίντεο 5

Βίντεο 6

Βίντεο 7

Βίντεο 8

Βίντεο 9

Βίντεο 10