seminars_logo

Μήνυμα από τον Γενικό Διευθυντή

12/06/2020

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη ιστοσελίδα μας. Για όσους δεν μας γνωρίζουν είμαστε η ομάδα του Ομίλου Ωφελημάτων Lavris Club και επανερχόμαστε με νέο όνομα, νέα ιστοσελίδα αλλά με τον ίδιο σκοπό, την προσφορά ποιοτικού χρόνου στα μέλη μας.

Προηγουμένως προσφέραμε ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας με ετήσια συνδρομή. Τώρα το σύστημά μας αλλάζει. Οι ειδικές προσφορές είναι προσβάσιμες σε όλους χωρίς καμία συνδρομή, είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Όσοι από εσάς διερωτάστε γιατί αλλάξαμε όνομα να σας ενημερώσουμε ότι ο λόγος που το κάναμε είναι γιατί θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή αλλά για να αγκαλιάσουμε και νέα άτομα, που μπορεί να γνώριζαν τον Όμιλο Lavris αλλά δεν ήταν μέλη.

Όπως μπορείτε να δείτε στην νέα μας ιστοσελίδα μας www.elanapame.com συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες επικεντρωμένες στην ψυχαγωγία όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα ψυχαγωγίας και υπηρεσίες ευεξίας. Πιστεύουμε ότι με αυτές τις υπηρεσίες το κάθε μέλος μπορεί αξιοποιεί τον χρόνο του πιο ποιοτικά.


Υπόψη ότι θα γίνετε συνεχείς εμπλουτισμός των ειδικών προσφορών καθόλη την διάρκεια του έτους.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή που υπάρχει στην αγορά για την κάθε μια προσφορά ξεχωριστά ως επίσης και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται να είναι άριστη και ανώτερη εν σχέση με την τιμή.

Απώτερος στόχος μας είναι όπως προανέφερα, η προσφορά ευκαιριών ποιοτικού χρόνου στα μέλη μας.

Σας καλώ λοιπόν να ενταχθείτε και εσείς στην οικογένεια της ιστοσελίδας Ela na Pame ενγράφοντας τον εαυτό σας ως μέλος. Είναι εντελώς δωρεάν και πολύ εύκολο να το κάνετε. Συμπληρώνετε το όνομα και το email σας. Μπορείτε να δείτε την διαδικασία πατώντας εδώ.

Να είστε σίγουροι, ότι όλη η ομάδα του Ela na Pame εργάζεται με επαγγελματισμό και αγάπη για τη δημιουργία ευκαιριών για ποιοτικό χρόνο, σε προσιτές τιμές για όλους.