seminars_logo

Ερωτικά tips για την πιο hot την Ημέρα του Χρόνου - Αγίου Βαλεντίνου!

Ποιες είναι οι kinky συμβουλές

13/01/2023

Όπως σε όλες τις γιορτές έτσι και του Αγίου Βαλεντίνου επιτρέπεται να το ρίξετε λιγάκι έξω. Για αυτή τη ξεχωριστή γιορτή έχετε προετοιμάσει και κάνετε τα πάντα για να σας μείνει αξέχαστη. Για να σπάστε τη ρουτίνα στο σεξ οι επιστήμονες έχουν την απάντηση. Καταφύγετε στο kinky σεξ το οποίο είναι ενδείκνυται για την σημερινή ημέρα αφού ανεβάζει τη λίμπιντο στο κόκκινο.


Βασικός κανόνας του kinky είναι η μεγάλη διάρκεια στα προκαταρκτικά. Όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχουν, τόσο πιο δυνατοί θα είναι και οι οργασμοί που θα ακολουθήσουν.

Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη μην πέσετε με τα μούτρα στο κυρίως πιάτο αφού έτσι χάνεται η ερωτική μαγεία.


Κάντε μασάζ - Αγοράστε ένα καλό αιθέριο λάδι μασάζ: Έρευνες έχουν δείξει ότι το μασάζ πριν τις ερωτικές συνευρέσεις ανεβάζει την λίμπιντο

Βρείτε τις ερωτογενής ζώνες: Μη διστάσετε να ανακαλύψετε τα ερωτικά σημεία στο έτερο ήμισυ.


Παίξτε ερωτικά παιχνίδια:
Εμπνευστεί τε από τις 50 αποχρώσεις του Γκρι και παίξετε με το έτερο ήμισυ ερωτικά παιχνίδια που δεν θεωρούνται πάντα αθώα. Τα sex toys αποτελούν το αλατοπίπερο και η επιλογή θα πρεπει να γίνει με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις του/της συντρόφου σας.

Ξαναδείτε την ταινία 9 ½ εβδομάδες ώστε να πάρετε ιδέες: Ο κυριότερος κανόνας του kinky είναι να μην έχετε καμία ντροπή για το σώμα σας, το οποίο πρέπει να το επιδεικνύεται στο έτερο ήμισυ και όχι να το κρύβεται στα σκοτάδια.

Φορέστε τα σέξι εσώρουχά σας και μαγνητίστε το βλέμμα του συντρόφου σας - Στο διαδικτυακό κατάστημα, www.LingerieCY.com θα βρείτε καταπληκτικές ιδέες.


Τι μπορεί να κάνει κάποιος/κάποια στην περίπτωση που θέλει να προκαλέσει το ταίρι του για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα μια τέτοια μέρα; Ένα sexy εσώρουχο μπορεί να έρθει και να δώσει τη λύση…

Από ένα απλό και καυτό, μέχρι ένα ανοιχτό, τύπου crotchless, που φυσικά θα φροντίζετε να δείχνετε …τυχαία με κάθε τρόπο και ευκαιρία στο ταίρι σας.


Έτσι προβάλετε τόσο τον ερωτικό σας εαυτό και τα κάλλη σας και επιπλέον εξάπτετε και τη φαντασία του/της συντρόφου σας σε τέτοιο βαθμό που οι τούρτες σε σχήμα καρδούλας και τα σοκολατάκια με το λικέρ κεράσι που θα έχετε κοντά σας δεν θα τον απασχολούν!

Εμείς εδώ στο Ela na Pame ετοιμάσαμε αποκλειστικά για τα ερωτευμένα ζευγάρια, ένα 3ήμερο πακέτο στον πανέμορφο Αγρό, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Rodon.


10-12 Φεβρουαρίου 2023

  • Ειδική Προσφορά: €276
  • Πρόγευμα
  • Δείπνο
  • Κουτί με ερωτικά παιχνίδια
  • Καυτά Παιχνίδια και Διαγωνισμούς
  • Ενημέρωση από τον ειδικό κ. Κώστα Χριστοδουλίδη ιδιοκτήτη του sex shop Love Boutique Cyprus, για τα οφέλη της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών και πως αυτά επιδρούν θετικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
  • Χορευτικό Latin Show
  • Διασκέδαση με DJ
  • Δωρεάν μάθημα χορού με τους χοροδιδάσκαλους της σχολής DanzAddiction Dance Studio Σταυρο & Έλλη
  • + Εκπλήξεις…

Μην το χάσετε! Περιορισμένος αριθμός δωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις https://elanapame.com/el/item/10-12-febroyarioy-2023-valentines-package-at-rodon-hotel-agros-me-to-elanapame

 

Κατηγορίες