seminars_logo

Έρωτας και σεξ, η κινητήρια δύναμη της ζωής

Η ποιότητα της σχέσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σεξουαλική δραστηριότητα των ζευγαριών

12/01/2023

Ο έρωτας είναι μια μοναδική εμπειρία, που μας παρασύρει, μας μεταμορφώνει, μας συγκινεί, μας επαναπροσδιορίζει, μας αποπροσανατολίζει, μας καθηλώνει. Είναι μια εμπειρία που μας αιχμαλωτίζει, ένας ιστός που υφαίνεται αργά γύρω μας. Είναι η ζωηρή έλξη μεταξύ δύο προσώπων, η οποία συνήθως σχετίζεται με την επιθυμία για συνουσία.

Τα οφέλη του σεξ είναι πολλά καθώς συμβάλλει στη ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα, η ερωτική επαφή κινητοποιεί μηχανισμούς του εγκεφάλου απελευθερώνοντας ενδορφίνες οι οποίες προσδίδουν αγχολυτική δράση και συμβάλλουν στην δημιουργία αισθήματος χαλάρωσης, ηρεμίας και αισιοδοξίας.

Όσον αφορά το σεξ μέσα στη σχέση του ζευγαριού πρέπει να αναφερθεί ότι αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο μιας ευτυχισμένης συντροφικής ζωής καθώς είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό συστατικό σε μια σχέση. Αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της αγάπης και είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη συντροφικότητα καθώς ενισχύει το «δέσιμο». Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι μια μοναδική έκφραση οικειότητας, μια έκφραση αγάπης και βαθιάς επικοινωνίας ρομαντισμού και πάθους μεταξύ των συντρόφων και διατηρεί την ερωτική φλόγα στη σχέση.

Η ποιότητα της σχέσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σεξουαλική δραστηριότητα των ζευγαριών.

  • Να κάνετε συχνά ερωτικά ταξίδια. Βρείτε κάποιον να σας κρατήσει τα παιδιά (αν υπάρχουν), και ξεφύγετε για ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο μέρος όπου θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τη σεξουαλική σας ζωή.
  • Να δοκιμάζετε κάτι νέο στο κρεβάτι κάθε μήνα, είτε πρόκειται για στάση, μέρος, χρόνο μέσα στην ημέρα, βοηθήματα, παιχνίδια ρόλων κ.ο.κ.

Δώστε στη σεξουαλική σας ζωή την πρέπουσα σημασία και δεσμευτείτε απέναντι στον/στην σύντροφό σας -και κυρίως στον εαυτό σας- ότι θα προσπαθήσετε, είτε πρόκειται για ένα νέο σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων είτε για τη χρήση βοηθημάτων, βάλτε στο επίκεντρο τη βελτίωση της σχέσης σας.

Στο παρελθόν, τα σεξουαλικά βοηθήματα ήρθαν αντιμέτωπα με την ηθική κοινωνία. Σήμερα, τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν πρέπει να αποτελούν ταμπού, όπως λένε οι ειδικοί σεξολόγοι. Χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα, δεν σημαίνει ότι εσείς ή ο σύντροφός σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Προσθέτουν μόνο λίγη διασκέδαση στην ερωτική ζωή σας.

Με αφορμή την ημέρα του ♥ Αγίου Βαλεντίνου ♥ ετοιμάσαμε ένα ξεχωριστό πακέτο για ερωτευμένους!

10-12 Φεβρουαρίου 2023 στο Rodon Hotel στον Αγρό!

Tιμή €276 για 2 άτομα, για 2 βράδια

Η τιμή περιλαμβάνει το πιο κάτω προαιρετικό πρόγραμμα: 

💕 Πρόγευμα

😍 Δείπνο

💏 Κουτί με ερωτικά αξεσουάρ...και όποιος αντέξει!

🔥 Καυτά Παιχνίδια και Διαγωνισμοί

🔞 Ενημέρωση για τα οφέλη της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών και πως αυτά επιδρούν θετικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών

💃 Χορευτικό Latin Show από επαγγελματίες χορευτές

💃  Βραδιά με Dress Code: Black, Red White (όλοι άντρες με μαύρο κοστούμι και οι γυναίκες με μαύρο ή κόκκινο φόρεμα)

🎶 Διασκέδαση με DJ

Εκπλήξεις…🤭😲

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το πακέτο εδώ

Οι εξορμήσεις αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να εκπληρώσουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, αφήνοντας πίσω τις αναστολές και δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

Μια απόδραση από την καθημερινότητα, η οποία ενισχύει τη λίμπιντό σας θα σας επιτρέψει να απολαύσετε περισσότερο το ταίρι σας.

Και μόνο η σκέψη ότι θα περάσετε χρόνο μακριά από τη βαρετή καθημερινή ρουτίνα, το γραφείο και τις υποχρεώσεις και θα χαλαρώσετε στην αγκαλιά του μόνιμου ή ενός νέου συντρόφου, απογειώνει την ερωτική διάθεση και εξάπτει τη φαντασία. Οι διακοπές είναι συχνά μια ευκαιρία να εκπληρώσουμε κάθε σεξουαλική επιθυμία μας. Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η ένταξη νέων παιχνιδιών στη σεξουαλική ζωή μας! 

Κατηγορίες