seminars_logo

Latin Dance: Ο χορός είναι έρωτας

Όλοι έχουμε τους latin χορούς συνυφασμένους με την έννοια του ερωτισμού και του έντονου πάθους

18/01/2023
Ο χορός φαινόμενο, η δύναμη της μουσικής σε όλο της το μεγαλείο.


Αδιαμφισβήτητα, όλοι έχουμε τους latin χορούς συνυφασμένους με την έννοια του ερωτισμού και του έντονου πάθους. Όλοι οι latin χοροί έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν. Κάθε χορός έχει άλλα χαρακτηριστικά, άλλο στυλ, άλλη τεχνική, άλλη έκφραση. 

Για πολλούς, αυτό το αίσθημα του πάθους απορρέει όχι μόνο από τους χορούς, αλλά γενικότερα από τη μουσική, τη γλώσσα και σχεδόν οποιοδήποτε πολιτιστικό προϊόν προέρχεται από τη Λατινική Αμερική στο σύνολό της. Ανάμεσά τους, περίοπτη θέση κατέχει ο χορός Bachata, ένας κατεξοχήν αισθησιακός χορός, με πλούσια ιστορία στο παρασκήνιό του.

Ο χορός Bachata είναι γνωστός για τις ιστορίες αγάπης, τις οποίες εκπροσωπεί και τις ρυθμικές κινήσεις του. Ο χορός, στην πραγματικότητα, γεννιέται την δεκαετία του 1960 από τη μουσική της Δομινικανής Δημοκρατίας και συγκεκριμένα από εκείνη της υπαίθρου της. Δυστυχώς, το δικτατορικό καθεστώς της εποχής αντιμετωπίζει την Bachata ως μια μορφή τέχνης χαμηλού επιπέδου, με αποτέλεσμα η μουσική και ο χορός να μην καλλιεργούνται για δεκαετίες, δεδομένου και του γεγονότος ότι το εν λόγω είδος μουσικής απαντάται κυρίως σε μπαρ και οίκους ανοχής.

Η μουσική αναπτύσσεται αρχικά με έμφαση στη βαριά κιθάρα και στηρίζεται σε συγκλονιστικές ιστορίες αγάπης, που διεγείρουν όχι μονάχα το συγκινησιακό φορτίο των καλλιτεχνών αλλά κυρίως την ερωτική, παθιασμένη τους πλευρά. Αν και ο ίδιος ο χορός Bachata είναι ένα παράγωγο της μουσικής του, τα τελευταία χρόνια, η μουσική αναπτύσσεται πιο αργά από τον χορό. Ο χορός Bachata συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί σε όλο τον κόσμο και τελικά έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου είναι όχι απλώς ευρέως αποδεκτός, αλλά έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια τάση.

Ο χορός είναι έρωτας!!! Και οι Latin χοροί θεωρούνται οι πλέον ερωτικοί χοροί! Είναι μαγικός ο τρόπος με τον οποίο η Latin μουσική απελευθερώνει τα ένστικτα των χορευτών και οι νότες παρασύρουν τα σώματά τους και γεννούν κινήσεις, ξυπνούν εκφράσεις και συναισθήματα.

Δοκιμάστε το όλοι! Κι ας μην έχετε χορέψει ποτέ! Βάλτε μουσική, κλείστε τα μάτια… Ο ρυθμός ήδη κατακλύζει το σώμα σας! Κι ας νομίζετε πως δεν έχετε το ρυθμό μέσα σας ή πως δε γεννηθήκατε για να γίνετε χορευτές! Ο χορός είναι για όλους!

Αξίζει να το ζήσετε! Θα γεμίσετε με νέες εικόνες και ήχους. Θα αποδράσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα αντισταθείτε στα αδιέξοδα της ζωής γύρω μας, γυμνάζοντας και διασκεδάζοντας τη ψυχή και το σώμα σας. Θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας!

Θα ανακαλύψετε ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζεστε και, τελικά, ένα μοναδικό τρόπο να ζείτε!

Με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων κάντε στο ταίρι σας μια έκπληξη που θα κρατήσει το πάθος σας ζωντανό αλλά θα σας προσφέρει και πολλές όμορφες κοινές αναμνήσεις.

Εμείς εδώ στο Ela na Pame ετοιμάσαμε αποκλειστικά για τα ερωτευμένα ζευγάρια, ένα 3ήμερο πακέτο στον πανέμορφο Αγρό 10-12 Φεβρουαρίου.



Ελάτε μαζί μας 10-12 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους χοροδιδάσκαλους της σχολής DanzAddiction Dance Studio Σταυρο & Έλλη να μας διασκεδάζουν σε λάτιν ρυθμούς στο show που ετοιμάζουν για εμάς το Σάββατο.

Επίσης, την Κυριακή θα μας διδάξουν βασικά βήματα για να νιώσουμε και εμείς τον ερωτισμό του χορού.



10-12 Φεβρουαρίου 2023

  • Ειδική Προσφορά: €276
  • Πρόγευμα
  • Δείπνο
  • Κουτί με ερωτικά παιχνίδια
  • Καυτά Παιχνίδια και Διαγωνισμούς
  • Ενημέρωση από τον ειδικό κ. Κώστα Χριστοδουλίδη ιδιοκτήτη του sex shop Love Boutique Cyprusγια τα οφέλη της χρήσης ερωτικών παιχνιδιών και πως αυτά επιδρούν θετικά στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών
  • Χορευτικό Latin Show
  • Διασκέδαση με DJ
  • Δωρεάν μάθημα λάτιν χορού με τους χοροδιδάσκαλους της σχολής DanzAddiction Dance Studio Σταυρο & Έλλη
  • + Εκπλήξεις…


Μην το χάσετε! Περιορισμένος αριθμός δωματίων.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις https://elanapame.com/el/item/10-12-febroyarioy-2023-valentines-package-at-rodon-hotel-agros-me-to-elanapame

 

Κατηγορίες